Diensten

Uw entree is uw visitekaartje, uw kamers zijn uw uithangbord en het bieden van optimaal comfort de basis van uw service. Zo doet u waar u goed in bent, net zoals wij doen waar Jaquet & de Groot goed in is: schoonmaken en schoon houden.

Wij zorgen ervoor dat de gasten iedere dag weer gebruik kunnen maken van schone voorzieningen, de kamers weer volledig schoon gemaakt worden en uw entree uw visitekaartje blijft. Wij kunnen voor u de volledige schoonmaak van uw hotel uit handen nemen, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent en wij blijven zorgen dat alles er schoon en verzorgd uit ziet.

Uiteraard bent u ook voor specialistisch vloeronderhoud en glasbewassing bij ons aan het juiste adres.

Inmiddels bieden wij het schoonmaakonderhoud van hotels ruim vele jaren naar alle tevredenheid van onze klanten aan. Wij zien dan ook een gesprek met u met alle vertrouwen tegemoet.

Onze dienstverlening

De opdrachtgever kan met zijn eigen wensen de dienstverlening flexibel invullen. De dienstverlening kan bestaan uit: kameronderhoud, housekeeping management, schoonmaak publieke ruimtes, minibar aanvulling, linnenverzorging, checken van schoongemaakte kamers.