Over ons

Van een bescheiden onderkomen in Alblasserdam tot een florerend Rotterdams bedrijf met vele tevreden klanten.

Jaquet & de Groot Schoonmaakbedrijven B.V. zag het levenslicht op 21 april 1994 en vestigde sindsdien naam als een organisatie die tegen een goede prijs schoonmaakdienstverlening levert aan hotels.

Onmiddellijk na de oprichting dienden zich een aantal opdrachtgevers aan bij Jaquet & de Groot, vanwege voornamelijk de naamsbekendheid en goede reputatie van de oprichter, die vele contacten in de markt had opgebouwd. Dankzij die animo kon het bedrijf overtuigend uit de startblokken schieten.

Nu is Jaquet & de Groot een organisatie waarin punctualiteit en kwaliteit belangrijke aandachtspunten zijn van de dagelijkse werkzaamheden. De kwaliteit wordt deels bereikt door een platte organisatiestructuur, maar veelal ook door gedegen en gemotiveerd personeel die de feitelijke werkzaamheden uitvoeren. Wij zorgen er dan ook voor dat iedere medewerker de juiste scholing krijgt om zijn of haar werkzaamheden naar verwachting uit te kunnen voeren.

Niet alleen controleren we zelf de kwaliteit van onze schoonmaak, ook worden er twee keer per jaar VSR-kwaliteitsmetingen gedaan door een externe organisatie om zo de kwaliteit te waarborgen.

Uiteraard is Jaquet & de Groot ISO 9001:2015 gecertificeerd.