Schoonmaakdiensten voor hotels

Wij zijn gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten voor de hotellerie. Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige en snelle schoonmaakdiensten? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Flexibel en hoge kwaliteit

Jaquet & de Groot heeft in de eerste plaats oog voor de kwaliteit van haar diensten. Niet de grootte van het bedrijf, maar de tevredenheid van de klant vormt de drijfveer van deze organisatie.

Welcome to Jaquet & de Groot

Looking for a high-quality product in the cleaning services of hotels? Looking for competitive prices in the cleaning industry? Welcome to Jaquet & de Groot, the Rotterdam company that has been flexible and customer-friendly in the market since 1994. Not big, not bureaucratic and constantly looking for high-quality and fast solutions. In contrast to many other organizations in the sector, Jaquet & de Groot primarily has an eye for the quality of its services. Not the size of the company, but the satisfaction of the customer is the motivation of this organization.

Why Jacquet & de Groot?

Bij Jaquet & de Groot hebben we ruime ervaring in het aanbieden van diverse schoonmaakdiensten voor de hotelerie. Hierdoor bieden wij een hoge kwaliteit en flexibiliteit voor hotels die op zoek zijn naar een partner voor het volledige schoonmaaktraject voor uw hotel(keten).

Bekijk onze diensten of referenties. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.